Fotballtrening

Trenerkort til fotballskolen

Opprinnelig publisert i juni 2008 (oppdatert i 2013)

Fotballskolesesongen er rett rundt hjørnet. Med utgangspunkt i trenerkortene er det nå blitt enklere å planlegge det sportslige innholdet på fotballskolen.Mange klubber engasjerer spillere i klubben til å være instruktører på fotballskolen. Flere av disse trener ikke lag til daglig og vi anbefaler derfor
- å gjennomføre en samling i forkant av fotballskolen hvor opplegget gjennomgås og instruktørene får tips om hvordan de bør gjennomføre øvelsene.
- å dele ut trenerkort med øvelsesbeskrivelser til instruktørene.

Vi anbefaler klubben å bestille noen grunnpakker (pakke 1) og noen pakke 2. Det totale antall pakker bør være likt antall instruktører. Øvelsene som skal brukes de ulike dagene plukkes ut fra pakken og instruktørene tar kortene med på banen ved å henge de i medfølgende nøkkelbånd.

Innkjøp av kort vil være en god investering for klubben. I perioden frem til fotballskolen neste sommer kan kortene brukes av trenerne i klubben.

På denne nettsiden har vi lagt ut et forslag til øvelsesprogram ved bruk av trenerkortene, og noen øvelser som deltakerne kan gjøre på egenhånd. I tillegg vil vi anbefale at våre tips om gjennomføring av trening blir gjennomgått med instruktørene i forkant av fotballskolen. Ta gjerne en utskrift og del denne ut til instruktørene.

Lykke til med gjennomføringen av årets fotballskole!

© 2013 Fotballtrening.no

 

Argo Start © 2007 - levert av Argo Internett AS