Fotballtrening

Trenerkortsuksess fra Fotballtrening.no

Stadig flere trenere og klubber benytter Trenerkort fra Fotballtrening.no. Flest brukere er det i hjemfylket Hordaland, men vi sender stadig flere trenerkort til trenere og klubber i andre deler av landet.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra trenere og foreldre som ved bruk av trenerkortene har fått mer motivasjon i sitt daglige treningsarbeid. Tilbakemeldingene går på at trenerkortene gir trygghet i forhold til det treningsarbeidet de utfører ute på treningsfeltet.

På samme måte som spillerne, trenger trenerne trygghet for å trives og prestere. Etter å ha gjennomført trenerkurs, lest i bøker og på internett etc. er det overføringen av teorien til det praktiske treningsarbeidet som har manglet. Trenerkortene fyller dette hullet.

Mange klubber har gode og omfattende sportsplaner/utviklingsplaner for klubben. Med trenerkortene blir det enklere for den enkelte trener å finne øvelser som det henvises til i sportsplanen. Bruk av trenerkortene gjør det også lettere for trenerkoordinatoren å formidle øvelser tilpasset sportsplanen.

Trenerkortene består av plastkort med beskrivelse av øvelser (tekst og figurer), alternative øvelser og hensikten med øvelsene. I tillegg er der kostholds- og holdningstips på kortene. Kortene er i hendig A6-format og er enkle å ta med ut på treningsfeltet i all slags vær.Hvis du har et nøkkelbånd, kan du henge boken rundt halsen slik at kortene er lett tilgjengelig under hele treningsøkten.

Tekst: Fotballtrening.no. Foto: Thor Andrè Ellingsen.

 

Argo Start © 2007 - levert av Argo Internett AS