Fotballtrening

"Stor idrettsglede for små spillere"

Hordaland Fotballkrets - i samarbeid med SK Brann, Arna-Bjørnar Fotball, IL Sandviken og Sparebanken Vest - lanserte tirsdag, 2. oktober 2007, en breddefotballkampanje rettet mot trenere, ledere og foreldre for barn i aldersgruppen 6-12 år. "Stor idrettsglede for små spillere" er navnet på kampanjen som lar seg gjennomføre takket være Sparebanken Vest, som gjennom Visjon Vest gir en million kroner til breddefotballen.Til venstre: Hassan El Fakiri (SK Brann) trikser. Arne Møller (IL Sandviken)  til venstre og Perry Fedje til høyre.
Til høyre: Maria Kvalen (IL Sandviken) og Stine Andreassen (Arna-Bjørnar Fotball) slår innsidepasninger.


De involverte ønsker å lage en kampanje rettet mot bredde-/barnefotballen med toppklubbene SK Brann, Arna-Bjørnar Fotball og IL Sandviken som frontfigurer. Det vil bli 11 arrangementer i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane i november.

Del 1 av kampanjen er Road-showet - 11 kvelder hvor barnefotballen er stjernen.

Med SK Brann i spissen får ulike distrikter besøk for å kunne
- Verdsette dem som ønsker å bidra.
- Fronte hva som menes med god barneidrett og verdien av dette.
- Gi tips og ideer til nytenkning.
- Inspirere ledere/trenere til egenutvikling og kompetanseheving.

Del 2 er faglig oppfølging gjennom ett år. Hordaland Fotballkrets vil med midler fra kampanjen forsterke påvirkningen mot klubbene. Instruktørkorps vil bli etablert og økt kursaktivitet og kompetanseheving vil være mulig på et langt bredere grunnlag enn ellers.

Fotballtrening.no vil delta med våre trenerkort på de 11 arrangementene som avholdes på ulike steder i Hordaland i løpet av november. De klubbene som driver med barnefotball vil få en pakke med trenerkort.
Trenerkortene vil gjøre det enklere for foreldre å bidra på treningsfeltet. Mer kunnskap og flere bidragsytere i klubbene er hovedingrediensen for bedre aktivitet i bredden.

 
Pressekonferansen ble åpnet og avsluttet med sang og musikk fra The Rivermen (Arne Møller og Oddvar Ruud).

   
Arne Møller intervjuer fra venstre Hassan El Fakiri (SK Brann), Maria Kvalen (IL Sandviken) og Stine Andreassen (Arna-Bjørnar Fotball).

Foto: Thor Andre Ellingsen
© 2007 Fotballtrening.no

Argo Start © 2007 - levert av Argo Internett AS